maanantai 19. huhtikuuta 2021

päivä 4.

Viikonloppu on sujunut hyvin. Eilen illalla mahaa väänsi kovasti ja tänään vatsa on löysällä. Mutta vatsan vääntökin oli ohimenevää. Kipuja ei ole, katsotaan pitääkö illalla ottaa vielä kipulääkettä yöksi. Aamulla yritin ottaa panadolia, mutta se oli niin pahaa, vaikka olin hakenut poretabletteja apteekista.

Paino tänä aamuna 134,9. Alla kuvaaja sairaalapainosta eteenpäin. Tuntuu omituiselta että paino putoaa, mutta esim vaatteissa ei ole vielä mitään huomattavissa. Päätin eilen että laitan kirpparille nyt jo esim paitoja jotka tulevat pian liian suuriksi, että pääsen eroon.


Nyt on vähän hutera olo. Verenpaine on aika matalalla. Vatsaa vääntää. 

Tänään tuli taas kauppakassikuorma - jääkaappi on täynnä rahkaa, proteiinivanukasta, maitoa ja jugurttia. Odotan loppuviikkoa että saan vähän kiinteämpää ruokaa. Eilen leivoin sämpylöitä ja ne näyttivät niin hyvältä että teki hirveästi mieli maistaa. No, maistan loppuviikosta jos niitä vielä on jäljellä. Tässä kumminkin resepti sämpylöihini.

Eilen kävin kävelemässä koiran kanssa. Tänään ehkä menen ilman koiraa niin saa mennä omaa tahtia ja reittiä. Tai voihan olla että koira viitsii kävellä mun pään mukaisesti. Pesin lakanat, jotka vaihdoin ennen sairaalaan menoa. Ja tänään pitää istuttaa tomaatin ja samettikukan taimet isompiin ruukkuihin. Sen voin tehdä pojan kanssa.

Klo 17:30
Tuli Yrjö. Mahaan sattuu ja on tosi paha olo. Join kaupasta tullessa smoothien ja kotona olin ottamassa vanukasta. Ilmeisesti liikaa liian lyhyessä ajassa. Ihan hirveä olo. Röyhtäsyttää ja mahaa vääntää. 
No tiedämpähän mitä on luvassa jos syön liian nopeasti.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti