sunnuntai 18. huhtikuuta 2021

päivä 3

Olo on hyvä. Nyt voi jo vähän aikaa nukkua jopa vasemmalla kyljellä ilman kipua ja ikävää tunnetta. Olen nukkunut hyvin, ja herännyt ennen klo 9 ihan itse ilman kelloa. 

Eilen menin sänkyyn lukemaan kahdeksan jälkeen. Luin pari tuntia ja nukahdin noin 22:30. Yöllä katsoin kelloa 4 jälkeen, ja sitten heräsin kahdeksan jälkeen. Iltapäivällä olin torkkunut reilun tunnin sohvalla, mutta muuten en ole ollut enää kovin väsynyt.

Aamu alkoi veskissä käynnillä - maha toimi ensimmäistä kertaa leikkauksen jälkeen. Mutta onneksi ei ollut kovalla. Lääkkeet alas karpalomehun kanssa, aamupalaksi viiliä.

Tänään katsotaan jaksanko lähteä koiran kanssa bulli-tapaamiseen, pääkaupunkiseudun bullterrieri käyvät kerran kuussa rotukävelyllä eri puolella pääkaupunkiseutua. Kipuja ei ole, että sen puoleen voisi mennäkin, mutta täytyy saada poika mukaan jos tuo elukka saa hepulin muita kaltaisiaan nähdessään. Niin käy yleensä naapurin bullien kanssa.

Tomaatin taimet pitäisi istuttaa isompiin ruukkuihin, ehkä se on tämän päivän homma. Ja sämpylöitä pitäisi tehdä, kun jäi sosekeitosta nestettä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti