tiistai 6. huhtikuuta 2021

5. ENE viikko, 1,5 viikkoa leikkaukseen

Tämä ENE viikko on ollut sen takia aika vaikea, että koko ajan päästä heittää. 

Paino on pudonnut hyvin, mutta koko ajan huimaa. Verenpaineet ovat noin 120/70 tai vähän alle. Lääkäri sanoi Eirassa silloin kun kävin, että jos alkaa verenpaine olemaan alle tuon lukeman, tai alkaa huimaamaan niin pitää vähentää verenpainelääkettä. Sen sitten tein tässä pari päivää sitten, mutta vielä ei ole auttanut. Verenpaine ei ole noussut eikä huimaaminen ole lakannut. On tosi kurjaa, kun aina seisomaan noustessa pyörryttää. 

Pääsiäisenä "repsahdin", söin yhden ruohomunan. Nyt otan viimeisen tsempin ja koitan saada sen 10 kiloa pois leikkaukseen mennessä. Katsotaan kuinka ämmän käy. Tosin koska tuo maaginen 8 kilon raja on saavutettu, niin leikkaus tehdään. Nyt pitää vain koittaa pysyä terveenä (poika oli koko viime viikon flunssassa) ettei sen takia leikkaus peruunnu. 

Selkä on alkanut oirella tässä parina päivänä, on todella kipeä. En tiedä olenko nukkunut jotenkin huonossa asennossa vai mistä johtuu, mutta se hidastaa tahtia melkoisesti. Sen puoleen on toisaalta huimaukselle parempi, että kipeän selän kanssa en pysty nousemaan nopeasti ylös. Toisaalta istuminenkin tekee kipeää. Ja kun en voi muuta kipulääkettä ottaa kuin Panadolia, ei kipu lähde kovinkaan helposti. Tänäkin aamuna otin Panadolin, mutta se ei ole auttanut yhtään. Täytyy kysyä kyllä kirurgeilta ensi viikolla, että saisinko reseptin jotain sellaista kipulääkettä, jota saa syödä. Toivottavasti se ei ole pelkkää panadolia, se ei juurikaan auta. 

Oli positiivista otata mittoja ja todeta että pienentymistä on tapahtunut. Ja oli motivoivaa saavuttaa se 8 kilon rajapyykki. Vielä sitä jaksaa tsempata, vaikka näenkin unia, joissa olen repsahtanut oikein kunnolla, ja saan haukut milloin keneltäkin. Mutta se on onneksi vain unta.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti