tiistai 30. maaliskuuta 2021

4. ENE viikko, 2,5 viikkoa leikkaukseen

Niin se aika vain vähenee. Ja paineet kasvavat. 6,3 kiloa on tähän mennessä ENEn aikana pudonnut. Vielä pitää tsempata. Käppyrät näyttävät kyllä kieltämättä hyviltä. 

Paino projektin alusta lähtien



Paino Eiran lukemasta

Laitoin viestiä hoitajalle Eiraan, koska panikoin sitä että jos en saakaan 10 kiloa pudotettua. Jäljellä on VAIN 2,5 viikkoa, ja 4 kiloa tuntuu isolta määrältä sille ajalle. Sain vastauksen, että jäljellä on VIELÄ 2,5 viikkoa, että kyllä se tsemppaamalla lähteeä. Ja lääkärit todennäköisesti leikkaavat vaikka ei ihan 10 kiloa saisikaan pois, mutta 8 pitäisi saada. 

Viime viikonloppu oli yhtä tuskaa. Leivoimme pojan kanssa pullia ja ne tuoksuivat niin hyvältä. Pojalla oli kaveri yökylässä ja he halusivat pitsaa, sitäkin teki mieli. Samoin sipsejä joita söivät. En repsahtanut pitsaan enkä pullaan, sipsejä maistoin muutaman. 

Eilen olin hirmuisen nälkäinen koko päivän, koitin senkin sitten kuitata juomalla vettä. Siksi hyppäsinkin yöllä vessassa monta kertaa. Mutta nyt on taas parempi olla, kun on yhden päivän nälästä toipunut. Se on jännä, että vaikka joka päivä syö samalla tavalla 5 pussia ja noin 30g proteiinia niin välillä on ihan tolkuton nälkä ja välillä voi mennä koko päivän ihan ilman yhtään mahan kurinoita. 

Olen jatkanut kuntopyöräilyä joka päivä, nyt pyöräilen sellaisen 30-45 minuuttia päivässä. Katson samalla telkkaria, tai oikeammin suoratoistopalvelua. Löysin jälleen Greyn anatomian jälleen, ja nyt olen sitä katsonut samalla kun poljen kuntopyörää. Tosin tuntuu siltä että hierojallekin pitäisi koittaa mennä, istumalihakset on aika jumissa. Niska-hartiaseutu ei niinkään. Pitäisi vissiin alkaa tehdä jotain peppujumppaa, ettei olisi niin ikävä, kun istuu kaiket päivät. Tuoli on kunnon työtuoli, mutta tämä on näitä istumatyöläisen vaivoja. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti