maanantai 22. maaliskuuta 2021

3. ENE viikko, enää 3,5 viikkoa leikkaukseen

3. ENE viikko takana. 

Paino putosi tuossa keskellä viikkoa todella hyvin, oltiin alemmissa lukemissa kuin nyt. Mutta viikonlopun aikana sitä tuli takaisin toimimattoman mahan takia. Ja myönnän - söin pullan kun tehtiin pojan kanssa voisilmäpullia. Olivat hyviä. Mutta se sai varmaan tosiaan mahankin kovalle, oli aika kökkö olo koko viikonlopun.

Mutta alaspäin mennään, nyt on paino pudonnut jo 5,6 kiloa Eiran aloituspainosta. Kovimmasta painosta vuosi sitten paino on pudonnut 7,3 kiloa. Uskon ja toivon että kun pääsen taas kuriin itseni kanssa, niin paino putoaa itsestään. 


Viime viikolla kerroinkin mahalaukun tähystyksestä. Ei jäänyt traumaa, mutta en sitä enää uudelleen haluaisi kokea. Särkylääkettä en ole ottanut sitten torstain, en edes panadolia. Onneksi sormia ei ole särkenyt pahasti, jos ollenkaan, niin on saanut nukuttua ja toisaalta oltua ilman lääkkeitä. Uskon että maha tulee kuntoon, kun tässä syön kiltisti mahansuojalääkettä ja en ota ibuprofeiinia. Täytyyhän sitä oppia elämään muutenkin ilman sitä, koska leikkauksen jälkeen se ei ole enää sallittujen listalla.

Mutta sitä mietin että joltain viisaalta lääkäriltä täytyy saada jokin resepti jota voin hätätilassa ottaa. Minulla on migreeniä, ja siihen on auttanut vain Burana 800. Joten kun sitä ei saa syödä, täytyy saada jotain muuta tehokasta, mahaa kuitenkaan rasittamatta, lääkettä, että pystyy olemaan migreenissä. Mutta se usein kyllä kaataa sänkyyn ihan kokonaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti