tiistai 26. marraskuuta 2019

Takaisin alkuun....

Tai no melkein. Aamun lukema 142,4 kg, eli se mitä viime viikolla lähti tuli melkein takaisin.

Ongelmaksi näyttää muodostuvan viikonloput. Kun ei ole selkeää rytmiä kuten työpäivinä, tulee sitten syötyä miten sattuu. Myönnän, ostin suolatikkuja kaupasta ja niitä sitten tuli naposteltua. Ja kun nälkä yllätti, pyöräytin pakastimesta pizzapohjan ja tein kinkkupizzan. Ei kovin raskasta, koska juustoa ei ollut kaapissa nimeksikään, mutta kun koko pizzan vedin niin liikaahan se oli.

Eli nyt palataan takaisin alkuun ja ruotuun. Eilen jo tuli oltua aika tarkasti, mutta eihän se yksi päivä riitä. Aamu- ja iltapalaksi rahkaa (sitä meillä kuluu ihan älyttömiä määriä), päivällä isompi ateria koska työpaikkaravintolassa tulee aina otettua vähän liikaa. Koska siellä ruoka on tosi hyvää. Jos kotikonttorilla, pitää varata salaatti ainekset kaappiin.

Mutta sen olen huomannut että nälkä tosiaan on nykyään säännöllisesti. Vielä kun oppisi tyydyttämään nälän sillä hetkellä, eikä väärään aikaan. Porkkanoita olen syönyt kun on naposteltavaa tehnyt mieli. Mietin juuri että onkohan kuusi porkkanaa illassa liikaa? Onkohan niissä liikaa hedelmäsokeria. No täytyy tämäkin asia tutkia.

Kohti uutta alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti