maanantai 29. marraskuuta 2021

Positiivista palautetta

Taas on viikko takana. Tällä viikolla painoa putosi 500g, näyttäisi kuitenkin että alaspäin mennään taas. Vatsa on ollut vähän sekaisin pari päivää, että sekin saattaa tietysti vaikuttaa asiaan, mutta toisaalta, on se ollut sekaisin aikaisemminkin.

Puoliso pistettiin taas mitatnauhan päähän, kun unohdin pyytää viikonloppuna  äitiäni mittamaan. On sitä paljon pienentynyt matkan varrella. Viikonloppuna kaiveltiin vanhempieni luona vanhaa takkiani - ja se sopi. Nyt se tuli kotiin mukana koirankuljetus-toppatakiksi. Vielä vähän matkaa alle 100 kilon, mutta eiköhän sinnekin päästä. Mietin että onko tuo reiden mitan kasvaminen mittavirhe edellisellä kerralla vai onko se oikeasti kasvanut treenin johdosta. Luulen ennemminkin että viimeksi on ollut mittavirhe.



Olimme lauantaina serkkuni pojan ristiäisissä. Toinen serkkuni antoi minulle positiivista palautetta. Sanoi että näytän todella hyvältä. Tätini totesi että ei ollut tuntea kun hiukset oli värjätty, mutta hän ei yleensäkään anna positiivista palautetta, joten se oli jo voitto... Samoin lauantaina kampaajalla käydessäni kampaajani sanoi että olen muuttunut valtavasti. Pari viikkoa sitten pikkujouluissa julkaisemani selfie on myös saanut useita kommentteja että näytän hyvältä. Ja kyllä fiiliskin on sen mukainen.  

Tällä viikolla mittailen taas sokeriarvoja ja verenpaineita, lähinnä kontrollimielessä. ETtä on sitten tuloksia mitä näyttää lääkärille kun tammikuun puolivälin jälkeen on puhelin aika. Ja verenpainetta on senkin takia hyvä mittailla kun jätin viime viikolla viimeisenkin betasalpaajan pois koktailista, että miten vaikuttaa verenpaineeseen. Ainakin tämän aamun mittausten mukaan ei ole vaikuttanut huonosti. Samoin sokerit olivat tänä aamuna hyvät. Ainoa vaan että sokerimittarin mukana tullut pistokoje on mennyt rikki. Mutta saan uuden terveyskeskuksesta tänään, kun käyn poikaa viemässä koronatestiin. 

Eilen oli korisilta, kävimme koko perheen voimin katsomassa Susijengin peliä Merto Areenalla Espoossa. Ja hyvä peli olikin. Jännä. Ainoa huono puoli siinä oli kaksi riviä alempana istuvat kaksi Kroatian kannattajaa jotka pitivät vähän meteliä. Mutta kyllä ne sitten hiljenivät kun koko muu halli kannusti Suomen voittoon.

Ensi viikonloppuna on onneksi pitkä viikonloppu. Alkaa virta olla vähän vähissä ja päiväkin lisää huilia viikkoon tehnee ihmeitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti