maanantai 6. syyskuuta 2021

Jälleen yksi viikko takana

Jälleen yksi viikko takana.

Painon putoamistahti on vähän hidastunut. Tällä viikolla vain -600g. Tänään paino oli tasan 110 kg. Tammikuusta painoa pudonnut -34,2kg. Vähän karvastelee ettei vielä mennyt alle 110 kg, mutta se on sitten luvassa ensi viikolla. Enää 30 kiloa normaalipainoon!!!!

Liikuntaa on lisätty huimasti. Viime viikolla kaksi treeniä salilla ja kolmena päivänä lenkillä. Liikunta tekee hyvää ja on ihan kivaakin tätä nykyä. Omituista puhetta sohvaperunan suusta, mutta ehkä tämä on jokin naksahdus päässä. Hiki päässä sitä on tullut painettua salilla, tänäänkin kävin. 

Tiedä sitten johtuuko se salilla käynnistä vai mistä, mutta vasen lapa on ihan superkipeä. Ihan kuin jollain puukolla iskisi. Kylmägeeliä ja Voltarenia on kulunut tällä viikolla ja on se vähän auttanut. Mutta kipeä se on aina kun istuu. Nukkuessa ei ole niin paha. Mutta on myös kulunut Panadolia useampana päivänä. Hieronnastakaan (viime viikolla) ei ollut apua. Treenaaminen ei tuntunut pahalta, mutta sen jälkeen kun on treenannut niin kipu palasi.

Viikonloppuna käytiin juhlimassa lähes vuosi sitten täytettyä 40-vuotispäivääni Ravintola Elitessä. Sain työpaikalta lahjakortin ravintolaan ja nyt oli sopiva hetki sen käyttämiseen. Poika oli mummulassa, joten pääsimme Puolison kanssa kaksin syömään.

Aperitiiviksi otin luottosamppanjaani, Taittinger Brut Reserveä. Se on tullut työn kautta tutuksi ja sitä en enää vaihda toiseen merkkiin. Se on aina mielestäni yhtä hyvää. Alkuruoaksi otin PAahdettua myskikurpitsakeittoa ja kanelikermaa. Oli hyvää, kanelikerma oli mielenkiintoinen viileä yllätys keiton keskellä. Pääruuaksi otin hirviwallenbergiä, lanttua kahdella tapaa ja puolukkaa. 


Taittinger Brut Reserve aperitiivina



Paahdettua myskikurpitsakeittoa ja kanelikermaa


Hirviwallenberg, lanttua kahdella tapaa ja puolukkaa

Mietin ennen ravintolaan menoani, että pitäisikö pyytää puolikas annos ruuista. Sain sairaalasta sellaisen kortin jossa sanotaan että lääketieteellisestä syystä suositellaan pienempiä/puolikkaita annoksia. En sitten kehdannut ko. korttia näyttää ja niinhän siinä sitten kävi että hirviwallenberg jäi kesken. Oli nolo sanoa tarjoilijalle, että ei jaksanut, kun haki lautasta. Olisi pitänyt edes kysyä sitä puolikkaan annoksen mahdollisuutta... Jälkiruoka jäikin sitten välistä koska ei mahtunut enempää. Jouduimme odottamaan ruokiamme aika kauan kun keittiössä oli ruuhka, mutta jälkiruuaksi sen takia tarjotut kahvitkin jätimme väliin. 

Eilen, sunnuntaina, sitten palasin takaisin ruotuun. Tai no, kävin lauantainakin päivällä lenkillä, joten ei illan syöminen ollut paha rasti. Mutta eilen sitten seuraava lenkki ja tänään taas salitreeni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti