maanantai 31. toukokuuta 2021

pienenee pienenee

Olin viikonloppuna jälleen vanhempieni luona ja mitattiin jälleen eri vartalon osia.

Niin ne olivat vaan pääosin kaikki paikat pienentyneet, ei ehkä ihan niin paljon kuin edellisen mittauksen välillä, mutta pääasia että pienenee. 


Odotan että pääsen ostamaan pienempiä vaatteita. Eilen tosin tein heräteostoksia Prismasta, kun oli kesämekot alennuksessa. Vaikka kokolappu näytti XXXL niin niitä voi käyttää hyvin myös sitten kun on pienempi. Olivat sen mallisia että ovat varmasti hyviä myös sitten kun maha on pienempi.

Paino putoaa myös tasaista tahtia. Nyt ollaan -15,6 kiloa kevyempiä kuin leikkauksessa. Ja 20,6 kg kevyempiä kuin tammikuussa tänä vuonna josta alla oleva käppyrä alkaa. 


Sokeriarvoja mittailin taas tänä aamuna, ei vielä alle 6 mutta 7,4 joten hyvään suuntaan ollaan menossa. Verenpaine oli 118/71, siinä olen päässyt vähentämään kaksi tablettia verenpainelääkkeitä. Maanantaina 14.6 on sisätautilääkärin kontrolli, silloin katsotaan yleisesti labratuloksia ja muutenkin tilannetta. Ja varmasti mietitään lääkitystä. Tämän viikon koitan mittailla sokereita ja verenpaineita lääkäriä varten, että vähän näkee missä mennään. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti