maanantai 17. toukokuuta 2021

5. viikko leikkauksen jälkeen

Paino tänään 126 kg. Painoa on lähtenyt leikkausaamun painosta -13,2 kg. Pahimmasta painosta 19,9 kg. 


Koko projektin painokäyrä


Painokäyrä sitten tammikuu -21 (Eiran aika)

Painokäyrä leikkauksen jälkeen.

Vielä en näe mitään muutoksia itsessäni. Vihkisormuksen saan pois sormestani useimmiten yrittäessäni, välillä sormet ovat niin turvoksissa että ei onnistu millään. 

Vatsa on sekaisin, tai siis löysällä, ja se on aika ärsyttävää. Välillä on ihan todella uupunut olo, mutta siitä selviää lepäämällä. Kuitenkin perusvire alkaa olla jo aika omanlainen. Vaikka olen ollut jo tosi pitkään tosi väsynyt, joten ei siitä ehkä ihan äkkiä nouse se vireystaso. 

Syöminen on vaikeaa. Ei ole nälkä ja tulee helposti paha olo. Koitan kuitenkin syödä jotain aina parin tunnin välein. Saan varmasti liian vähän proteiinia ja rasvaa - todella vaikeaa, kun ei tee mieli mitään. Ja sitten kun syö, niin tulee helposti paha olo. Jos juo syömisen yhteydessä tulee melko varmasti ylös se juoma ja tietenkin myös ruokaakin. On vaikea annostella oikea määrä ruokaa itselleen, olenkin vaihtanut ison syvän lautasen pieneen viilikuppiin, jonka verran syön maksimissaan. 

Liikunta ei maistu, mutta yritän silti tehdä pidempiä koiralenkkejä kuin aikaisemmin. Kuntopyöräily on vähentynyt, pitää ottaa taas rutiiniksi. Kuukausi enää kotona, sitten lähdetään mökille etätöihin ja lomailemaan myöhemmin, niin että olemme koko kesän mökillä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti