maanantai 24. toukokuuta 2021

Maha kurisee

Maha kurisee jatkuvasti. Ei nälän takia, vaan sen takia, että sen toiminta on muuttunut. En ole huomannut kysyä perheeltä kuulevatko he kurinan, mutta itse ainakin kuulen. Ja se häiritsee yli kaiken, kun koko ajan murisee, kurisee ja pulputtaa. 

Tänään aamulla vatsakin oli hetken aikaa ihan kohdalaisessa kunnossa. Mutta sitten hetkeä myöhemmin sai mennä uudestaan vessaan ja tuli taas velliä. Mutta ainakin uskon että se pikku hiljaa alkaa siitä kovettumaan. 

Paino tänä aamuna 125,3 kg. Paino pudonnut sitten tammikuun (käyrä alla) 18.9 kg. Leikkauksen jälkeen 13,9 kg. Koko ajan sitä miettii, että mitä jos paino ei putoakaan. Mutta niinpä se vain putoaa. Eihän tässä kiire ole, mutta nälkä kasvaa syödessä. Toisaalta, kuten puolisonikin sanoi, mitä hitaammin, sen parempi, niin pysyy kroppakin mukana. Toivottavasti putoaa rauhallisesti, ihan vain sen vuoksi, että en halua mitään ylimääräisen ihon leikkauksia tulevaisuudessa. Mutta toisaalta, se ei ole IHAN niin todennäköistä, kuin niillä Hengenvaarallisesti Lihava TV-ohjelmassa olevilla, joilla lähtöpaino on jotain 250 kiloa.  


Eilen korjasin ensimmäiset housut. Shortsit, joita olen pitänyt tässä kotona alkoivat pudota päältä. Niissä oli aikaisemmin pelkkä naru jolla kiristää vyötäröltä, ja olen sen jossain vaiheessa vaihtanut kuminauhaan. Eilen sitten lyhensin kuminauhaa, noin 10 senttiä ja taas pärjää, kun ei putoa päältä. Ne on muutekin sellaiset kotihousut, joskus siivotessa on kaatunut jotain pesuainetta niihin että toinen polvi on ihan haalistunut. Mutta kyllä ne kotihousuista menee. Yhdet housut myin postikuluilla ystävälle, paidan torissa eräälle naiselle. Vielä on isoja vaatteita, mutta jos niitä ei saa torissa myytyä niin sitten vien uffeen. En kyllä ala niitä kovin pitkään jemmailemaan.
 

1 kommentti: