tiistai 3. marraskuuta 2020

Pussikeittodieetti

 Niinhän sitä ENEä kutsutaan, pussikeittodieetiksi. Onneksi siinä saa syödä kasviksia ja minä saan syödä lisäksi 6 annosta proteiinia päivässä (proteiinin määrä riippuu painosta). 

Aloitin eilen, ja illalla oli ihan hirveä fiilis. Lähinnä sen takia, että olen usein iltaisin telkkarin vieressä syönyt jotain - nyt ei ollut mitään. Lopulta annoin periksi ja otin naposteltavaksi pari porkkanaa. Sattumalta tänään myös painonhallintatalossa käsiteltiin tietoista syömistä. Totesin mielessäni että tuo telkkarin vieressä syöminen on ollut kaikkea muuta kuin tietoista. Se on vain ollut tapa, ja siitä pitää päästä eroon. 

Muuten eilinen meni hyvin, illalla oli nälkä. Mutta söin ison salaatin, jossa oli vähän broileria proteiinina, niin johan nälkä lähti. Tein myös kasvissosekeittoa, jotta on ihan "oikeata ruokaa" edes kerran päivässä, eikä vain pusseja. Sunnuntaina tein bataatti-linssicurryä, harmi että en uskalla syödä sitä linssien takia nyt ENEn aikana. Eilen lounaaksi söin kanakeitto-pussin ja totesin sen olevan ihan hyvää vaikka se ehkä olikin vähän laihaa. Täytyy miettiä mitenkä saisi suurustettua pussikeittoa ilman että käyttää jauhoja. 

Muuten koen ENEn taas aika helpoksi. Ei tarvitse miettiä mitä syö, kun on pussit ja lisäksi jotain proteiinia päivän aikana. PRoteiinin määrään ja vaihtoehdot ovat selkeästi mainittu ohjeissa. Tämän lisäksi tietenkin kasviksia vähintään puoli kiloa. Ja vettä pitää juoda paljon, itselläni ainakin edellisellä kerralla vatsa meni todella kovalle, koska join liian vähän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti