maanantai 23. marraskuuta 2020

3. ENE viikko

Tällä viikolla tuntuu että ENEily on ollut helpompaa. Ei ole ollut nälkä ja painokin on pudonnut. Toivottavasti tämä tietää hyvää jatkollekin. 

Painokäyrä on masentavaa katsottavaa. Mutta toisaalta, tuolla alhaallakin ollaan jo käyty, joten eiköhän sinne pääse uudelleen. Nyt pitää vaan tsempata ajatuksissakin. Ei kaikki voi olla helppoa, vaikka sitä tietenkin toivoisi. 


Tavoite on että ENEn aikana saisin sen noin 10 kiloa painoa pois mikä vaaditaan että pääsee leikkaukseen. Ja tietenkin ENEn jöälkeen tavoite on että paino ei nouse. Se on tietysti haastavaa, mutta kun nyt ENEn aikana tottuu pienempään energiamäärään niin sitä syö vähemmän. 

Olen myös huomannut, että kun laitoin keväällä puhelimeeni muistutukset syömisestä noin 3 tunnin välein niin sitä tulee syötyä yleensä hetki ennen muistutksen soimista. Eli sen ruokarytmin olen oppinut. Siitä pitää vain pitää kiinni. 

Eilen repsahdin. Söin yhden palasen suklaata. Ja totesin ettei se ollut edes hyvää. Äkkiä sitä tottuu olemaan ilman karkkia, joskin oma akilleen kantapääni on ollut sipsit ja suolainen. Sen huomaa kyllä tässä ENEilyssäkin, että sitä tuntuu että tarvitsee suolaista päivällä - joten proteiini on tullut syötyä esim pieninä määrinä leikkelettä tai kanan/kalkkunan jauhelihaa tms. 

Olen hankkinut myös suolaisia Nutrilett keittoja, mutta niitä en ole montaa syönyt. Jotenkin se on liian "litkua". Koen että makeiden VLCD tuotteiden kanssa on helpompi elää. Mutta ehkäpä tässä vielä tulee testattua ne suolaisetkin keitot uudelleen. Mietin myös jälleen kasvissosekeiton tekemistä, ainekset on varattuna kaappiin. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti