maanantai 2. maaliskuuta 2020

Painonhallintatalo

Viikko sitten maanantaina sain Painonhallintatalosta viestin ja pääsin kirjautumaan sisään.

Tein heti innoissani ensimmäisen viikon harjoitukset, varsinkin kun aloituspaino oli hyvän näköinen. Ensimmäisellä viikolla harjoituksissa käsiteltiin Painonhallintatalon valmennusta, käytännön asioita. Myös oli testi itselle tärkeistä asioista, Voimavarojen suuntaamisesta ja syömistavoista. Kaikki tehtävät voi jättää kesken, niin että niitä voi jatkaa osissa ja myöhemmin jos tulee jotain ettei tehtäviä saa tehtyä yhteen menoon. JA kaikkiin osuuksiin voi palata myöhemmin ja katsoa mitä on vastannut ja miten on asioita arvioinut - tai ihan ohjeisiin, mitä ohjeessa sanotaan.

Kaipa harjoituksia saisi tehdä useamminkin kuin kerran viikossa, mutta ainakin itse otin sen käytännön että aina maanantaisin teen harjoitukset ja kirjaan painot ja vyötärönympäryksen. Se onkin muuten olennainen juttu tuo vyötärönympärys, sitä kannattaa mitata. Aiemmilta painonpudotuskerroilta olen huomannut että vaikka aina paino ei paljon putoakaan, niin vyötärönympärys pienenee silti. Ja on motivoivaa kun näkee kuinka hyvin on mennyt.

Tänään oli luvassa harjoituskerta 2. Painoa oli vähän tullut takaisin viikontakaisesta, ja sekös harmittaa. Mutta alussahan tässä vasta ollaan.  Tämän viikon harjoituksissa arvioitiin mm. omia vahvuuksia, tehtiin motivaatiomittaria ja Diabetes testi, ja kysely käsityksestä omasta itsestä ja tavoista. sekä arvioidaan syömiskäyttäytymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti