tiistai 22. kesäkuuta 2021

tasainen viikko takana.

Takana on tasainen viikko. Painoa putosi tällä viikolla puoli kiloa, nyt ollaan tasan 120 kg lukemassa. Viikon aikana paino nousi mutta laski sitten takaisin alas. En tiedä olisiko ollut kyse turvotuksesta tai jostain muusta, mutta pääasia että paino laskee noin ylipäänsä.

Nälkä ei ole ollut. Juoda olen koittanut, varsinkin kun nyt iskivät nämä helteet. Mutta mitään ei tee mieli. Tänään tehtiin lounaaksi omatekosia hampurilaisia - olivat tosi hyviä, mutta yksi oli silti liikaa. Tosin söinkin aika nopeasti että se saattoi olla myös syynä että tuli osa ylös. Vaikka ajatus oksentamisesta aina säännöllisen epäsäännöllisesti tuntuu ehkä etovalta, niin se ei ole ollenkaan samanlaista kuin vatsataudissa. Se on yksi yökkäys jossa tulee liikaa syöty ruoka pois, ja sitten on taas ihan hyvä olo. Eli ei se maailmaa kaada vaikka vähän yököttääkin välillä. 

Perjantaina kävin lähi kaupungissa asioilla, ja poikkesin Hesessä. 6 kananugettia ja pieni määrä ranskalaisia oli ihan tarpeeksi. Vei suolaisen nälän, mutta ei tullut paha olo. Kuulin myös tuttavastani joka oli leikkauksessa alkuvuodesta. Hän kuulemma syö nykyään mäkkärissä vain juustohampurilaisen, aikaisemman Big Macin + juustohampurilaisen ja ranskalaisten lisäksi. Eli tämäkin osoittaa sen, että ruokamäärä pienenee radikaalisti.

Nyt mökillä, kun iltaisin on grillattu, olen yleensä syönyt yhden makkaran. Parina iltana sen lisäksi pienen palan kanavarrasta. Tulee hyvä olo. 

Sokerilääkitystä tosiaan nostettiin, ja nyt ovat aamun paastosokerit olleet lähellä 6 tai jopa alle. Eli vaikuttaa siltä, että diabeteslääkkeen nosto auttoi asiaan, eikä toista lääkettä tarvitse enää lisätä. Mutta seurailen nyt tätä. Harmillisesti unohdin verenpainemittarin kotiin, joten en ole voinut täällä mökillä mittailla, mutta kyllä voi sanoa että on ihan hyvä olo. Päätä ei ole särkenyt, pikemminkin päin vastoin on välillä vähän huimannut. Nyt on mennyt viikko pienemmällä verenpainelääkityksellä.

Teen töitä ulkona ja nautin kesästä. Vielä kaksi viikkoa töitä ennen lomaa, mutta vaikuttaa aika rauhalliselta ajalta, ei suurempia kiireitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti