tiistai 29. kesäkuuta 2021

Kuuma viikko takana

Viime viikolla oli kuuma, kuten kaikki varmaan huomasivat. Oli ihana kun vesi oli järvessä lämmintä, niin joka päivä käytiin illalla viimeiseksi uimassa viilentymässä ennen nukkumaan menoa. Ja ei se järvivesi vieläkään ole viilentynyt, eilen illalla oli +25 astetta. Sisällä mökissä lämpö nousi viime viikolla korkeimmillaan 28 asteeseen. Keskiviikko iltana oli kova 25 minuutin ukkoskuuro ja vettä tuli rankasti. Vaikka ulkolämpötila laski 32 -> 24 asteeseen, ei se paljon viilennystä kuitenkaan tuonut. Seuraavana päivänä taas huideltiin kolmessakympissä.

Tällä viikolla viikon virallinen paino oli 118,3 kg eilen aamulla. Tänään näytti puoli kiloa plussaa eiliseen, mutta tuo lämmin ilma ja syöminen vaikuttaa selvästi painoon. Eilen söin mm. leivän - leipä ei muuten enää ole hyvää - ja se varmaan vaikutti tuohon painoon. Vaikuttaa että hiilarit on selvästi "huonompia" painolle. Mutta en murehdi painon putoamista, kun kuitenkin tuntuu menevän alaspäin koko ajan ihan hyvää tahtia. Vielä en ole huomannut juurikaan vaatteissa sitä että olisivat liian isoja, mutta ehkä se tästä.

Mittanauha otettiin taas käyttöön viikonloppuna. Puoliso mittaili, ja epäilen hieman tuota rinnanympärysmittaa että mitenkähän se mahtoi mennä. Mutta kuukauden päästä mittaaja on taas äiti, joten katsotaan sitten miltä näyttää. 


Töitä vielä tämä ja ensi viikko, sitten huilataan 4 viikkoa. Vaikka onhan tämä mökiltä töiden teko ihan erilaista kuin kotona. JOtenkin rennompaa, vaikka ihan samaa tahtia sitä tulee töitä paiskittua. 

Jotain edistymistä on kuitenkin näkyvissä. Ostin viime syksynä itselleni oikeaan nimettömään hopeasormuksen. Nyt sormus on iso nimettömään ja siirsin sen viime viikolla keskisormeen. Siinäkään se ei ole jumissa, vaan lähtee tarvittaessa melko helposti pois. Kellon ranneketta olen tänään joutunut siirtämään 5 reikään alusta lukien, kun se vielä talvella oli 3 rei'ässä.


2 kommenttia:

  1. Mikä bloggaamisessa on tällä hetkellä haastavinta vai onko mikään? Entä miten paljon käytät aikaa bloggaamiseen päivässä / viikossa?

    Aurinkoista kesän jatkoa!💛

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jasmin,
      kiitos kommentistasi.

      Haastavinta bloggaamisessa tällä hetkellä tai ylipäänsä on ollut se, että en tiedä kiinnostaako blogini ketään.
      Äitini lukee ja joskus kommentoikin (se on äitien tehtävä), mutta muuten saan melko vähän kommentteja. Enkä näe kuin muutaman vakituisen seuraajan Blogin sivulla. Tietenkin raporteista näkyy että lukijoita on jonkun verran, mutta olisi kiva kuulla kommenttejakin.

      Käytän bloggaamiseen aikaa noin tunnin viikossa. Joskus enemmänkin, jos tulee sellainen fiilis. EN mieti erityisesti etukäteen mitä kirjoittelen, annan tämän olla ihan ajatusten virtaa. Mitään kaupallista yhteistyötä blogillani ei ole, joten kaikki kokemukset, ajatukset ja mielipiteet ovat omiani. Jos joskus sattuisi niin hyvin käymään että kaupallista yhteistyötä saisin, se tietenkin mainittaisiin blogikirjoituksessa. Uskon, että henkilöillä joilla on kaupallista yhteistyötä ja paljon seuraajia bloggaukseen menee paljon enemmän aikaa. Mutta tämä on vain minun "päiväkirjani" jota jaan kaikille muillekin.

      Kivaa kesän jatkoa sinullekin, käynpä tutustumassa sinunkin blogiisi!

      Poista