torstai 24. kesäkuuta 2021

Alle 120 kg!

Tiistaina  se tapahtui. Paino putosi ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2010 alle 120 kilon. Oli aika kiva saavutus. Tänään paino oli 119,2 eli tasan 20 kiloa miinuksella leikkausaamusta ja 25 kiloa sitten tammikuun. Tänään on tasan 10 viikkoa leikkauksesta, eli keskimäärin pudotus on ollut -2kg/vko.

Ollaan mökillä töitä tekemässä. Kuuma on ollut, mutta eilen tuli parinkymmenen minuutin ukkoskuuro joka viilensi mukavasti. Sitten kun laitettiin vielä sen jälkeen mökkiin läpiveto, niin oli hyvä nukkua yöllä, kun oli vähän viileämpi. Järvivesi oli eilen illalla +26 astetta, ihan super lämmintä ja ihanaa. Kyllä se viilensi vaikka olikin lämpöistä. Hyttysiä on nyt enemmän kuin mitä on ollut noin viikkoon, mutta ovessa on hyttysverkot niin eivät pääse sisälle. 

Tänään luvassa on töitä iltapäivään, sitten käyn hierojalla ja kaupassa. Sen jälkeen onkin hyvä liukua juhannuksen viettoon. Mitään hurjia juhlia ei ole tiedossa, täällä mökillä vain keskenämme touhuilemme. Lauantaina mennään käymään appiukon luona, kun hänellä on syntymäpäivä. Ja sitten taas pian koittaakin arki. Mutta josko nyt saisi vähän paremmin nukuttua, jos tuulettaa tarpeeksi.


1 kommentti: