maanantai 20. huhtikuuta 2020

Taas plussaa

En tajua. En sitten millään. Perjantaisin paino on hyvissä uomissa mutta kun maanantai koittaa niin paino on noussut selvästi jopa edellisestä viikosta tai ainakin samoihin kuin edellisellä viikolla. Tuskastuttavaa. Varsinkin kun on koittanut koko viikonlopun "paastota" ja katsoa tarkkaan mitä syö. Ei ollankaan kivaa. Sen olen pitänyt että herkuttelen perjantaisin, mutta en vaaka ei näytä sitä ainakaan lauantai ja sunnuntai aamuina. Tuskastuttavaa.

Mutta jälleen otan aikani ja menen painonhallintataloon tekemään tehtäviä. Tällä viikolla on aiheena ajatukset ja odotukset ja se kuinka ajatukset vaikuttavat muutokseen. Ohjelmassa oli hyvä esimerkki ajatuksista, se meni jokseenkin näin.

Olet bussikuski ja kyytiin saapuu epämiellyttäviä asiakkaita jotka alkavat huudella sinulle pahoja asioita tai yrittävät ohjata sinut pois oikealta reitiltä. Vaihtoehtoja on kaksi. Joko kuuntelet ja tottelet epämiellyttäviä matkustajia ja muutat reittiä tai pidät oman pääsi ja jatkat valitulla reitillä.

Tämä oli aika kuvaava esimerkki itselleni, minä ainakin haluan jatkaa omaa tietäni enkä kuunnella pään sisällä meluavia matkustajia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti