tiistai 18. helmikuuta 2020

paksukainen

Tämä blogipostaus on ollut tulollaan jo jonkun aikaa. Olen kerännyt rohkeutta, mutta nyt otin itseäni henkisesti niskasta kiinni ja päätin tehdä tämän.

Mikä tässä nyt sitten on niin maatamullistavaa? Olen etsinyt rohkeutta julkaista kuvan itsestäni tässä kunnossa, ja nyt sen sitten teen. Yksityisyyden suojan takia peitän kasvot, en ainakaan vielä ole valmis näyttämään itsestäni pahimpia puoliani omalla naamalla.


Kuva on otettu jo kuukausi sitten, mutta ei tässä ulkoisesti muutoksia ole tässä ajassa tapahtunut. Ei varmaan hirmuisesti vaakallakaan, nyt en ole pariin viikkoon loman vuoksi vaa'alla käynyt. Halusin kuitenkin ottaa itsestäni konkreettisen kuvan ennen jos/kun joskus saan otettua "jälkeen" kuvan.

Vieläkään Painonhallintatalosta ei ole kuulunut mitään, ja mietin tässä myös että menisinkö yksityiselle leikkaukseen. Sen saisin ainakin automaattisesti, ilman mitään "lupia" lääkäriltä. PAitsi jos jonkun tutkimuksen takia tulisi se tilanne että leikkausta ei voi tehdä. Mutta sitä en usko. Haluaisin niin päästä diabeteksestani eroon, ja jaksamista lisää. En ole aivan vakuuttunut siitä että pystyisin yksin ilman tukea pudottamaan painoani - tarvitsen ainakin sen painonhallintatalon valmentajan tukemaan itseäni. Toteuttaminen on vaikeaa, vaikka motivaatio on.

2 kommenttia:

  1. Tulen seurailemaan:) Meillä on aika saman paino, itselläni 145kg.

    VastaaPoista
  2. Olet ihailtavan rohkea!! :) Sait uuden lukijan!

    VastaaPoista