tiistai 11. helmikuuta 2020

Pallottelua

Eilen soitin Jorviin  9.59 kun löysin vihdoin oikeat numerot netistä.

Ensin soitin obesiteettikeskuksen osastosihteerille. Hän pyysi soittamaan sisätautien osastosihteerille. Kertoi ystävällisesti että soittoaika on 8-16, toisin kuin hänellä 9-10.

No Sisätautien osastosihteeri puolestaan pyysi soittamaan endokrinologian sairaanhoitajalle. Se homma pitikin sitten siirtää tälle päivälle, koska hoitajan puhelinaika oli 9-10.

No, tänä aamuna klo 9.03 aloitin soittamisen. Soitin ja soitin ja soitin..... yhteensä 58 kertaa kunnes pääsin linjalle ja jonoon. Jonossa olin noin 15 minuuttia, vaikka olin jonon 2. Kun vihdoin sain Endokrinologian sairaanhoitajan linjalle, hän auttoi minua ja sanoi että soitin väärään paikkaan. Pitäisi soittaa Obesiteettikeskuksen osastosihteerille (jonka puhelinaika on 9-10).

Eikun soittamaan, tällä kertaa sainkin osastosihteerin nopeasti kiinni. Hän ensin kauhisteli että "ai tammikuussa, meillä menee kaikki tällä hetkellä todella hitaasti kun tuli uusi potilastietojärjestelmä" (Kiitos Apotti...... 😒). Sitten hän sanoi että pitää soittaa Sisätautien osastonsihteerille (taas!). Kun kerroin että mut oli sieltä ohjattu sairaanhoitajalle ja sieltä hänelle, lady puhelimessa sanoi että ompas sua palloteltu, annas kun katson vähän. Kävi ilmi että uudessa Apotissa ei näkynyt mitään, mutta hänellä sattui olemaan vanha potilastietojärjestelmä auki. Sieltä näkyi että Lääkäri oli tehnyt määräyksen 21.1 Painonhallintatalosta, mutta Sisätautien osastosihteeri ei ollut lähettänyt asiaa eteenpäin. Sain ohjeet soittaa Sisätautien osastosihteerille....

No, ehkä tämä tästä alkaa selvitä, tuumasin ja soitin (taas!) Sisätautien osastosihteerille. Ilmeisesti puhelimeen vastasi sama mies kuin eilenkin, ainakin hän kuulosti samalta. Selitin asiani ja annoin henkilötunnuksen. Tällä kertaa henkilö kuitenkin sanoi että onko sun puhelinnumero tämä ja tämä, että selvittelen tämän asian ja soittelen takaisin. Kello on silloin 9:48 tiistaina 11.2.20, saa nähdä koska hän soittaa takaisin

Edit: Klo 13.27 sairaanhoitaja soitti. Lähete oli jäänyt käsittelemättä potilastietojärjestelmämuutoksen takia. Nyt se on laitettu eteenpäin ja tämäkin asia alkaa edetä. Onneksi soittelin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti