perjantai 10. tammikuuta 2020

Joululoman tulos

Joululoman tuloksena oli -1 kg. Positiivista. Kuvittelin että tilanne olisi päin vastainen, kun tuntui että vain syöpöttelin koko joululoman. Mutta onneksi näin.

Nyt vain takaisin rutiineihin, herkut pois ja tiukempi linja syömisissä. Josko sitten lukema olisi kauniimpi kun lääkäriin menen kahden viikon päästä. Vaikka en minä tässä kyllä liikoja toivo - niin hitaasti tuntuu tuo paino putoavan. Olen miettinyt että jos aloittaisin jälleen ENE-dieetin, mutta taidan odottaa lääkärin tapaamista ennen kuin sen aloitan. Ainoa huono puoli siinä on se, että helmikuussa on hiihtoloma, ja olisi mukava elää normaalilla ruokavaliolla pohjoisessa, sieltä kun ei hiihtokeskuksista mitään nutriletteja varmaan saa. No täytyy miettiä.

Ensi viikolla menen labraan. Kyseessä sekä normaali diapetes-kontrollilabra että vatsakeskuksen isommat kokeet. Saa nähdä kuinka monta putkea verta otetaan. Olisin varannut ajan lähilabraan, mutta siellä ajanvaraukset menivät vasta pitkälle päivään, joten menen vain jonottamaan sinne joku aamu. Viimeksi pääsin läpi puolessa tunnissa, vaikka ihmisiä vaikutti olevan paljon. Mutta jos ajoissa menee, pääsee nopeammin poiskin.

Viime päivinä olen taas löytänyt kaupasta herkkuni - Pomelon. Sitä lähti eilenkin kaupasta mukaan kaksin kappalein. Se on ollut "paheeni" jo pitkään, mutta mielestäni se on pieni paha. Jännä sinänsä että pomelo ja Sweetie on greippihedelmistä mieleeni, mutta itse greippi ei.

Ulkona on ihana ilma, tänään pitäisi koittaa ottaa etäpäivän lomassa pieni happihyppely - aurinko paistaa niin hienosti. Ehkäpä otankin tässä ruokatunnin lomassa pienen tauon ja lähden ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti