keskiviikko 2. helmikuuta 2022

Syöpöttelyä

Viime viikko menikin sitten syödessä. Ei edes ollut se aika kuukaudesta, mihin olen huomannut usein syöpöttelyn osuvan. Jotenkin vain koko viikon tuli syötyä liikaa ja kaikkea epäterveellistä. Niinpä sen huomasi vaakallakin. Viikko sitten 102, tänä maanantaina 105,8. 

Että ottaa aivoon. Ei vain siitä syystä että paino nousi vaan myös siitä syystä että en voinut itselleni mitään. No, nyt on jo kahdessa päivässä laskenut kilon verran paino, että tuleehan se sieltä alas kun ruotuun pääsee. Mutta silti ottaa aivoon. Miksi pitää syödä jos ei ole nälkä. 

Meidän perhe pääsi myös koronakartalle viime viikolla. Viikko sitten keskiviikkona poika sanoi aamulla että kurkku on kuiva. Iltapäivällä alkoivat sitten oireet, kurkku oli kipeä. Päätin että uinnit jää keskiviikolta väliin, koska oli koululta tullut altistumisilmoitus. Torstaina Pojalle nousi kuume ja kävimme koronatestissä. Positiivinen tulos tuli torstaina illalla ja sitä on nyt sitten sairasteltu viikko. Lämpöä on vähän - 37,2 tänäkin aamuna, ja yskää. Välillä on hyväkuntoinen kuin mikä ja välillä on väsynyt. 

Itsellänikin alkoivat flunssan oireet viikonloppuna, mutta kotitestit näyttävät negatiivista, samoin maanantaina tehty labratesti. Otin rauhallisesti maanantain ja eilisen, eilen tosin piti muutamia deadline töitä tehdä päivän aikana. Edelleen kurkku kipeä ja vähän puolikuntoinen olo. Mutta toisaalta, ei sitä voi vain sängyssäkään lorvia. Katsotaan taas huomenna mikä olo on, pitääkö olla pois töistä vai ei. Toistaiseksi nämä muutamat tunnit tänä aamuna on olleet ihan ok. Eihän mun työ rankkaa olekaan, vain istumista. Mutta toisaalta pään pitäisi pelata, joten täytyy katsoa miten se onnistuu jos on vain väsy ja puhkinainen olo. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti