maanantai 28. helmikuuta 2022

Paino räjähti lomalla

Lomalla oltiin. Paino räjähti. Perjantaina pelkän olemisen aikana paino nousi 2 kiloa. En tiedä johtuiko se siitä että vaaka vaihtoi toisenlaiselta lattialta toiselle (mikä tarkoittaisi että koko loman vaaka on näyttänyt väärin) vai siitä että olen oikeasti syönyt ihan liikaa.

Nyt ottaa aivoon. Ja lujaa ottaakin. Nyt vain pitää saada paino kuriin ja ämmä ruotuun. Salitreenit pitää lisätä kalenteriin ja ottaa se aika että treenit tulevat jälleen ohjelmaan. On suunniteltu puolison kanssa että hän ottaisi salikortin samalle salille kuin minäkin, jotta voisimme käydä yhdessä. Katsotaan että miten tämä saadaan aikaiseksi - on vielä vähän vaiheessa tämä. Mutta vielä ei voi aloittaa salitreeniä. Miksikö? Oltiin lomalla kelkkasafarilla ja ajoin puuta päin. Nyt on paikat aika kipeänä, eikä vielä saa treenata lääkärin ohjeiden mukaisesti. Tosin, sattuu jalkaan niin paljon että ei onnistu kunnolla nukkuminen, käveleminenkin on vähän ikävää. Selkä ei onneksi ole enää kipeä, mutta oikea sääri on aika murjottu.

Eli nyt pitää siis vain syömisellä saada painoa alas. Alan jo olla vähän luovuttamassa, että pääsisin alle 100 kilon vuodessa leikkauksesta. No, tässä on vielä 1,5 kk aikaa, toivottavasti onnistuu. Ehkä vain olen malttamaton, mutta toisaalta olen kypsä tähän "laihduttamiseen" ja siihen että stressaan painosta koko ajan. Ehkä pitäisi ottaa rennommin, mutta kun on AINA ollut liikalihava niin sitä vaan haluaa päästä mahdollisimman alas mahdollisimman nopeasti. 

Eli siis lyhyesti - V***tuttaa ihan hel***tisti tämä paino!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti