maanantai 20. joulukuuta 2021

Humps

 Niin se sitten meni 40kg rikki. Ja ihan komeasti. Tänään aamulla vaaka näytti painoa 104,1kg. Se on -41,8kg korkeimmasta painosta ja -35,1 kg leikkauksesta.


Pitkän tasaisen kauden on kiva katsoa taas paino käppyrää kun menee alaspäin.


Paino putosi ihan humps vaan. En tiedä mitä tein erilailla kuin ennen. No, söin enemmän leipää, koska tein saaristolaisleipää (linkki reseptiini tässä) ja sitä tuli herkuteltua. Onneksi leipää on lisää, olen urakoinut nyt peräti 12 leipää tälle joululle. Osa menee lahjoiksi, osa jää kotiin syötäväksi. Mutta muuten en mielestäni ole syönyt tai juonut sen kummemmin. Toivottavasti tämä ei ole vain joku "virhe" vaakassa, ja ensi viikolla ollaan taas painavammissa lukemissa. 

Äiti älä lue tätä kappaletta, ettei jouluylläri mene pilalle!!!  Viikonloppuna myös teimme lammas- ja hirvimakkaraa. Katso linkeistä reseptini alta. Kuvat ovat samat molemmissa resepteissä, koska en nähnyt tarpeelliseksi ottaa kaksia kuvia. Mutta reseptit ovat omiani. Ensimmäistä kertaa teimme ja onnistuimme heti hyvin. Myös näitä lähtee joululahjoiksi joulupöytään.

Uusia tuulia on luvassa, sillä olemme tehneet tarjouksen uudesta kodista. Jos kaikki menee maaliin aikataulussa, tammikuun puolivälissä muutamme. Nykyinen koti onkin jo sen näköinen, aloimme nimittäin pakkailla tavaroita viikonloppuna. Nukkumisesta ei tarjouksen teon jälkeen ole meinannut tulla mitään, koska on suunniteltu keittiön remonttia, verhotankoja, varaston hyllyjä, vaatekaappeja ja kaikkea muuta uutta. 

Joulu tulla jolkottaa. Itselläni ei ole muuta kuin pyhät vapaata, joten töitä painetaan joka päivä. Lomaa on vasta helmikuussa, sitä kyllä odotan jo. Varsinkin kun muuton vuoksi edes nämä vähäiset vapaapäivät (uusi vuosi ja loppiainen) menevät pakatessa ja rempatessa uutta kotia. Jouluna hiljennymme aattona vanhempieni luona. Joulupäivänä puolestaan huristelemme Appiukon luo. Saa nähdä mitä joulupukki tänä vuonna tuo tullessaan, meillä se toi ainakin uuden kodin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti