maanantai 13. joulukuuta 2021

ei ihan vielä....

Ei ihan vielä ole viikon "virallinen" paino siinä -40 kilossa suurimmasta lukemasta. Eilen se oli jo, tänään taas ei enää ollutkaan. Siellä se on tulollansa. Taas on kitkutettu kuukausi 107,5-106 kilon huitteilla ja sekös ärsyttää. Välillä vähän alas, sitten taas vähän ylös.  Turhauttavaa, ärsyttävää. Mutta kai näitäkin tunteita on pakko oppia hyväksymään. Eihän tässä kiire ole, mutta minkä sille itselleen mahtaa. 

On kuitenkin kiva että puoliso sanoi viime viikolla että "mahdut paremmin kainaloon". Tuli hyvä fiilis, vaikka pieni kommentti olikin. Nyt koen että saan enemmän tukea tässä projektissa puolisolta kuin aiemmissa painonpudotuksissa

Olen treenannut vähän enemmän kotona, kuin salilla. Mutta mietimme että hankimme työpaikkani salille myös puolisolle jäsenyyden niin voimme alkaa käydä siellä yhdessä. Mutta se on vasta tammikuun asia, koska tässä kuussa varmaan emme ole kotona kuin tämän ja ensi viikon. Ja tällä viikolla on reilusti ohjelmaa iltaisinkin joten emme ehdi salille. Kävimme katsomassa salia ja puoliso totesi että näyttää hyvältä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti