maanantai 4. tammikuuta 2021

Joululomailua mökillä

Tulimme viikko ennen joulua mökille ja täällä ollaan vielä loppiaiseen. Sitten valitettavasti pitää lähteä takaisin kotiin, kun Pojan koulu alkaa. Jos olisi etäkoulua, olisimme varmasti pidempään täällä.

Joulua ennen päätimme painonhallintatalon valmentajan kanssa että alan asteittain purkaa ENEä. No, se ei mennyt ihan niin kuin piti, tuli tässä joulun ja uuden vuoden aikaan syötyä ruokaa paljon enemmän kuin ohje oli. Mutta koen että se nyt ei ole pahasta, Nyt kun on arki, koitan vielä ENEillä pari viikkoa, ihan jo senkin takia että mulla on pusseja jäljellä, ettei tarvitse jemmailla tai heittää pois.

Paino ei ole joulun aikaan pudonnut, päin vastoin, mutta nyt on jotenkin enemmän jaksamista taas keskittyä tähän painonpudotukseen. Paukut olivat aika vähissä tuossa ennen joulua. Eihän tämä nyt mitään lomaa ole ollut, kun arkipäivät olen tehnyt töitä, mutta onneksi viikonloput ovat olleet pitkiä ja silloin on saanut levätä.

Joululahjaksi sain 4 kirjaa joten on taas luettavaa vähäksi aikaa. ALoitin jo Historian jännät naiset kirjaa, ja se on erittäin mielenkiintoinen. Mutta toisaalta helppolukuinen ns. tietokirjaksi. Se oli toivottu lahja, samoin kuin uusi sauvasekotin vanhan tilalle.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti