tiistai 12. tammikuuta 2021

Voihan vattu

Paino ei laske. ENEn lopetus meni mönkään.


Siinäpä se on kiteytettynä. 


ENE epäonnistui siinä mielessä, että kun painoa piti pudota noin 1-1,5 kg viikko, niin ei käynyt. Ja sitten kun ENEä piti alkaa purkaa, onnistuin tyrimään senkin. ENE pitäisi purkaa niin, että vähennetään 1 pussi/päivä viikossa. Eli ensimmäisellä viikolla syötäisiin 4 pussia päivässä, seuraavalla viikolla 3 pussia jne. Ja se poistuva pussi korvattaisiin aterialla, aloittaen aamupalan vaihtamisesta pussista tavalliseen aamupalaan. 

Onnistuin siinä noin viikon. Sitten tuli jouluateria, ja söin oikeata ruokaa. Sen jälkeen en juuri pusseja enää muistanut. Eli käytännössä purkaminen loppui minun osaltani kertarysäyksellä. En tiedä onko tästä kovasti haittaa. Mutta paino nousi, kun näin kävi ja nyt se pitää taas saada pois. Käppyrä on taas surullista katsottavaa 



Epätoivo valtaa, leikkaus on yhtä kaukana kuin vuosi sitten. Pitäisikö sitä mennä yksityisen kautta leikkaukseen, sieltä ehkä saisi parempaa tukea painonpudotukseenkin. Olen kokenut olevani hirmuisen yksin tämän projektini kanssa, vaikka painonhallintatalon valmentaja tsemppaa. Mutta silti jotenkin koen että olen ihan yksin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti