maanantai 15. kesäkuuta 2020

Loma iski päälle

Loma iski oikein ryminällä päälle ja vielä eilen olin ihan epätoivon syövereissä. Meille tuli vieraita mökille perjantaina ja ruokaa on riittänyt. Jotenkin allekirjoittaneen ruokarytmit meni ihan vinksalleen ja pelkäsinkin hurjaa painon nousua tänään vakaalla. Mutta onneksi paino oli noussut vai 200 g eikä mitään huimia määriä.


Painonhallintatalossa tarkastellaan tällä viikolla aikaisempia tavoitteita ja painokäyrää. Painokäyrä on vähän ylös alas mutta peruskuva on kuitenkin alaspäin. Tällä on hyvä jatkaa.

Nyt ollaan lomalla kolme viikkoa ja ollaan mökillä. Keskiviikkoon saakka viihdytetään minun vanhempiani, juhannus todennäköisesti ollaan oman porukan kesken. Samoin sitten loma, mitä nyt naapurimökin poika varmaan käy leikkimässä meidän pojan kanssa. Puuterhahommia on tullut nyt viikonloppuna tehtyä, leikkasin kurtturuusun alas jotta saisin sen pikkuhiljaa hävitettyä. Vierassanoihin kun on. Onhan se kaunis, mutta on meilläkin levinnyt alkuperäisen kasvupaikan ulkopuolelle, joten helpompi tappaa koko ruusu, kuin pitää haaroja vain kurissa. 

Tomaatti ja mansikka tuotiin kotoa ja ne kasvavat terassilla komeasti. Koira yrittää välillä istua kukkalaatikossa, kun siihen paistaa hyvin aurinko ja toisaalta näkee hyvin maisemia. Eilen iskin salaatin nysän maahan, josko se siitä alkaisi kasvattaa uutta pikkuhiljaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti