maanantai 8. kesäkuuta 2020

alaspäin

Tänään jälleen positiivisia tuloksia vaakalla. 138,7 kg - vaikka olen ollut mökillä. Jotain siis lienee tapahtunut ajatuksen juoksussa, koska paino on pudonnut niin reippaasti. 



Olen koittanut tsempata ja syödä samalla aikataululla kuin kotonakin. Lauantaina repsahdin ja ostin pienen pussin tavallisia sipsejä. Ssitten kun ne olin syönyt en syönytkään muuta - tuli niin paha morkkis että olin mennyt pilaamaan päivän. Ja niistä tuli maha kipeäksi, joten sipsit taitaa jäädä kauppaan tästä lähtien. 

Etäkonttorilla on elämä ollut rauhallista. Muutama päivän on ollut sateista, ja eilen tuulesi ihan hirmuisesti, mutta nyt järvi on täysin tyyni. Töitä on riittävästi ja iltaisin saa huilata. Mutta kyllä odotan lomaa joka alkaa ensi viikolla. 

Painonhallintatalossa tämän viikon teema on "Lisävirtaa arkeen kestävyysliikunnasta". Tämä koronakevät on vaikeuttanut ainakin omaa kestävyysliikunnan tekemistä, sillä käyn mielelläni uimassa. Mutta kun uimahallit ovat olleet kiinni, en ole saanut oikein mitään tilalle, ja olen jäänyt paikoilleni. 

Harjoituksessa mietittiin onko tämänhetkinen liikunnan harrastaminen sopivalla tasolla vai pitäisikö sitä monipuolistaa. Toisaalta pohdittiin miten olisi mielekästä ja realistista lisätä liikuntaa suhteessa omaan elämäntilanteeseen ja voimavaroihin.

Mietin myös että mistä tilanteesta leikkaukseen oikeuttavan 7% painonpudotuksen laskeminen alkaa.... Alkaako se siitä painosta mikä oli Jorvissa ns. virallinen paino. Vai siitä painosta mikä oli ensimmäinen paino Painonhallintatalossa. Vai kenties tuosta kaikkein korkeimmasta piikistä käppyrässäni? Kysyinkin tätä Painonhallintatalon valmentajaltani, lähinnä sen vuoksi että osaan asettaa itselleni realistisen tavoitteen. Ja toisaalta iloita onnistumisista - ja olla yhteydessä tarvittaessa Jorvin obesiteettikeskukseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti