maanantai 4. huhtikuuta 2022

vihdoin alaspäin.

Vihdoin alaspäin painossa. Tänään strateginen paino oli 109,8 eli 100g vajaa 30 kiloa leikkauksesta. Josko tästä nyt mentäisiin alaspäin jatkossakin. Pidetään peukkuja

Viime viikolla kävimme salilla tiistaina ja torstaina. Salille ei millään olisi jaksanut lähteä, mutta hyvä olo siitä tuli kun siellä sai treenin tehtyä. Vähän oli tungosta kun menemme pojan treenien aikaan (klo 16-18 välillä) niin silloin on kaikki muutkin treenaamassa. Mutta aina on sekaan sopinut ja sopuhan sijaa antaa. Tällä viikolla huominen treeni jää välistä koska minulla on päivällä hieroja niin ei kannata samana päivänä treenata. Tosin voisihan sitä vaikka tänään käydä, pitää miettiä. Torstaina kuitenkin ollaan menossa.

Ruokahalu on ollut ehkä vähän pienempi kuin aikaisemmin. Tai helpommin on tullut stoppi, sanotaanko vaikka niin. Olen myös koittanut tarkasti olla syömättä liikoja ja liian usein. Välillä on hirveä suolaisen nälkä, siihen ei auta oikein mikään. Ei edes suolan syöminen. Sipsit vievät suolantarpeen pois, mutta eihän niitäkään voi aina syödä. Toinen mitä olen napostellut suolan tarpeeseen on ollut juusto, pieni viipale sitä niin se on vienyt suolaisen tarpeen pois.

Keskiviikolle oli varattuna labra, koska ensi viikolla on vuosikonrtolli Eirassa. No, nythän on sairaanhoitajien lakko. Joten hupsista keikkaa, labra-aika peruutettiin tänään. Sitten äkkiä varaamaan aikaa mehiläiseen että saan labrat jotain kautta teetettyä. Huomenna siis labraan ennen töiden alkua. Saa nähdä mikä tuomio on ensi viikolla lääkärissä.



2 kommenttia:

  1. Tuo syöminen ja laihduttaminen on kyllä oma taiteen lajinsa. Itsellä säännöllisyys auttaa ja kun onnistuu annoksiaan pienentämään niin huomaa että vähempi riittää. Välillä menee kyllä metsääkin rankasti. Ehkä tärkeintä ettei anna yksittäisten takapakkien musertaa tai lopettaa urakkaa.

    Mulla itellä auttaa sellaiseen kauheaan suolanhimoon merisuola kiteiden imeskely tai sekoittaminen ei ihan kylmään juomaveteen. Oliivit auttaa kanssa mutta niistähän ei monet pidä.

    Tsemppiä projektiisi, hienon määrän olet saanut jo pois!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Valkoinen Vaate
    Itselläni taitaa olla ongelmana se että en syö tarpeeksi. Koska eilen kun söin 3 tunnin välein aterian, niin paino putosi 700 g päivässä. Eli siis vähän sattuman varaista tämä on. Pitäisi oppia siihen että miettii vain yhtä painoa viikossa, mutta sitä kun on aina vartioinut vaaka lukemia niin ei siitä tavasta helposti pois pääse.

    VastaaPoista