maanantai 14. maaliskuuta 2022

Edelleen kipuja

Kelkkakolarista on reilu kaksi viikkoa. Jalka on edelleen kipeä ja mustelmilla. Särkylääkkeet ei juurikaan auta, mitä nyt pistävät mahan kovalle. Mutta siihen on ollut lääkkeenä kuitu, jota olen koittanut lisätä, ja laksoberon. Onneksi maha toimii vaikka vähän hitaanlaisesti.

Jalkaa tosiaan särkee, jopa se että makaa kyljellään ja jalka osuu lakanaan ja patjaan niin sattuu. Koetan istua jalka koholla päivällä, mutta aina ei jaksa. Viime viikolla uinti teki hyvää kun pääsi liikkumaan, eikä onneksi pahentanut jalkaa. Mutta en kyllä vielä uskaltaisi mennä salille. Uinti on ollut niin kivaa että ehkä jatkan sitä. Toisaalta salilla käynti on kokonaisvaltaisempaa. KAtsotaan nyt. 

Paino on pudonnut torstain 109,4kg:stä 108,5 kiloon. Liikaa, mutta alaspäin. Jos tässä nyt alkaisi parempi vauhti, haluaisin painon alle sadan leikkauksen vuosipäivään mennessä. Mutta 10 kiloa kuukaudessa on liian iso rasti, joten epäilen etten siihen pääse. 

Kotona remontti jatkuu. Keittiöstä saatiin kaapisto siirrettyä toiselle seinälle, perjantaina tulee uudet kaapistot ja maanantaina asentajat. Sähkömies kävi perjantaina ja tulee jälleen ensi viikolla, samoin putkimies. Mutta nälkä kasvaa syödessä, päätimme että myös saunassa vaihdetaan paneelit. Se sitten yläkerran pikkuvessan jälkeen, jonka purkaminen pitää aloittaa ensi viikolla. Vähän tekee tiukkaa, kun pitää olla ilman toista vessaa ja molempien vessan lavuaareja viikko, mutta pääasia että yksi pönttö toimii. Ja keittiössä voi käydä käsipesulla, tai sitten otan vatiin vettä alakerran vessaan käsien pesua varten. 

Pikkuhiljaa tavarat myös löytävät paikkansa. Ehkä tästä uudesta kodista tulee koti - nyt kyllä vielä ahdistaa romut jotka ovat joka paikassa, varsinkin keittiössä, kun kaapistot ovat tyhjänä, kun pitää odottaa asentajia että saadaan kuntoon lisäkaappi vanhojen yhteyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti