maanantai 14. joulukuuta 2020

Viikot 5. ja 6. ENEilyä

 Viikko 5. Eneilyä oli mielestäni helppo. En vain saanut viime viikolla kirjoiteltua mitään. Paino putosi ja olo oli hyvä. 


Toista olikin sitten tämä viime viikko (vko 6. ENEä). 

Ei ole ollut nälkä, siitä ei ole ollut kysymys. Mutta on ollut hirmuinen ruuan himo. Johtunee hormoneista, yleensä viikko ennen kuukautisia on aina ihan hirveä syömishimo. Niin tälläkin kertaa. Tosin en osannut sitä yhdistää vielä tähän "vaivaan" koska menkat alkoivat liian aikaisin. Ehkä ENE on sotkenut senkin rytmin. 

No, sitä tuli sitten repsahdettua. Olin ostanut perheelle valmiita lihapullia ateriaksi - niitä tuli napsittua rasiasta ihan liikaa. Söin varmaan liikaa proteiinia (juustosta on tullut HYVÄÄ) ja suolapähkinöitäkin erehdyin ottamaan. Samoin maistoin yhden piparin. Joten voi sanoa että pipariksi meni. 

Alkaa olla turnausväsymystä. Sekä ENEen että tähän painonpudotukseen. Miksi se ei putoa, miksi!??! Tuskastuttavaa. Samalla alkaa tuntua siltä että en ikinä pääse leikkaukseen. Ja se taas madaltaa mieltä ja huonontaa motivaatiota. 

Nyt kun on suunniteltu perheen jouluruokaa, tuntuu pahalta kun ei siitäkään voi nauttia. Täytyy pyytää apua tähän tuskastumiseen valmentajalta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti