maanantai 10. elokuuta 2020

Ylös alas

Se mitä viime viikolla tuli, lähti tällä viikolla. Mutta tässä puolen kilon ympyröissä sitä on jumitettu jo vaikka kuinka kauan. Nyt alkoi "arki" - lomat on lusittu ja työrytmi tuli takaisin. Josko se tästä nyt sitten lähtisi paremmin kulkemaan tuon painonkin kanssa, kun on aikataulu jonka mukaan syödä. Ehkä se olisi vielä helpompaa toimistolla, mutta ainakaan vielä tällä viikolla en sinne "ehdi". Huomenna Poikani nimittäin täyttää 10-vuotta ja menemme perheenä juhlimaan sitä ravintolaan syömään. Viikonloppuna tulee vieraita juhlimaan meille kotiin. Eli tämä viikko menee töitä tehdessä sekä kotona siivotessa ja tarjoiluja laittaessa.


Painonhallintatalossa oli valmentajani valmennettaville viime viikolla chat-ryhmä. Se oli kiva tapa saada vertaistukea, ainoa huono puoli siinä oli että aika oli niin lyhyt. Mutta paljon vinkkejä ja tsemppiä siitä sai kyllä itsellekin.

Painonhallintatalossa tämän viikon teemana ovat tietoisuus ja läsnäolotaidot. Kuulostaa vaikealta, mutta kun vähän pidemmälle luin, totesin että osittain jo teenkin Mindfullnessia. Oli myös tietoa tietoisesta syömisestä. Tietoinen syöminen on sitä, että keskitymme kokemaan ja aistimaan miltä ruoka maistuu ja näyttää. Ettemme vain lapa ruokaa naamaan niin ettei hetken päästä enää muista mitä tuli syötyä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti