maanantai 17. elokuuta 2020

sama rata jatkuu

Eilen paino oli taas hyvällä mallilla. Mutta sitten tuli pojan 10-v synttärit, ja tuli syötyä pastasalaattia ja coctailpiirakoita = Liika hiilareita. Ja toisaalta muuten tuli syötyä vähän vähän, kun oli niin kuuma. Joten paino oli tänä aamuna melkein kilon enemmän kuin eilen aamulla. 



Eli sahausliike jatkuu, mutta toisaalta, taas tiedän että paino putoaa kun olen tarkka siitä mitä syön. Viime viikko tuntui helpolta kun oli säännöllinen ruokarytmi ja tuli mietittyä mitä syö. Nyt kaapissa on jämiä,  jotka jätän perheen miehille, paitsi vihersalaatin. Sitä tuunaan ja onneksi salaattiaineksia vielä jäikin joten voin tehdä ruokaisaa salaattia ruuaksi useampana päivänä. Tämän päivän herkuttelut on peruttu, koska eilen söin liikaa. Mutta näillä mennään. 

Olen rahkan sekaan laittanut PT:n ohjeiden mukaisesti öljyä, ja tähän saakka olen käyttänyt pellavansiemenöljyä. Tänään laitoin rypsiöljyä ja totesin että ei sekään hyvältä maistu. Joten ei tässä nyt sitten paljon kahdella pahalla ole paljon väliä. Koirakin vähän ihmetteli, kun laitoin pellavansiemenöljyä sen kuppiin, mutta upposi se ruoka silti. Mutta ehkä syön sen itse ja käytän vain rypsiöljyä koiralla. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti