maanantai 20. heinäkuuta 2020

Juustosämpylät

Vaikeuksien viikko takana. Ostin juustosämpylöitä pojalle, ja sitten niitä tulikin syötyä itse - kahtena päivänä ja vähän liikaa. Paino nousi pari kiloa mutta sain sen seuraavina päivinä pudotettua pois. Tulos viime viikkoon verrattuna +200g. 

Ahdistaa koska painokäyrä oli niin hyvällä mallilla ja nyt ollaan jumissa taas. Tosin huomaan sen että sain taas painoa hyvin putoamaan tuon leipäherkuttelun jälkeen kun otin jälleen PT:n ruokarytmin takaisin. JA söin enkä ajatellut että en jaksa syödä. Kohta rahkaa tulee ehkä korvistakin, mutta se on silti hyvää ja ravitsevaa ruokaa, ja vie painoa alas.


Muuten mennyt viikko on ollut vauhdikas. Pidimme näytön vuokra-asunnossamme ja löysimme sopivan vuokralaisen. Mansikoita on tullut kannettua kotiin kaupasta urakalla, niitä on pääosin syöty mutta on laitettu pakkaseenkin. Töitä on ollut kohtalaisesti, nyt kesäaikaan asiakkaat ovat hiljaisempia kuin muuten.  Jääkaapin yhteydessä olevan pakastimenkin sain sulatettua, arkkupakastin on jätettävä talveksi, koska siellä on niin paljon tavaraa että ne ehtivät sulaa ennen kuin pakkanen on sula. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti