torstai 22. heinäkuuta 2021

yksi pykälä jälleen saavutettu

Tänään paino oli 114,6 kg. Se tarkoittaa -31,3 kg kovimmasta painosta 9.3.2020. Se tarkoittaa -24,6kg leikkauksesta. 

Ja se on jälleen yhden askeleen eteenpäin. Yhden askeleen taas, alle 115 kg. Jippii!!!! 🙃😀🎉

Väsyttää edelleen tai taas. Mutta tämä vaikuttaa kyllä enemmän sellaiselta töistä uupumiselta kuin muulta. Verenpainetta ja sokereita mittailin viime viikolla ja ne ovat hyvissä kantimissa. Verenpaine noin 110/65 ja paastosokeri 5,7. Toivottavasti myös lääkäri on syyskuussa tyytyväinen. Aika usein, kun nousee tuolista tai sängystä, huimaa. Toivottavasti pääsen toisesta verenpainelääkkeestä eroon.

Nyt lomalla olen lukenut paljon. Ihan vain hömppää, aivot eivät jaksa kovin monimutkaista kirjallisuutta. Ja olen nukkunut pitkiä yöunia, välillä myös päiväunia. Huomenna tulevat vanhempani kylään ja viikon päästä eräs ystävä. Loman viimeisellä viikolla on luvassa vähän työ töitä, ja sitten tämän kesäleirin purku. Saa nähdä paljonko on pyykkiä kun kotiin pääsee. On sitä tässä tosin muutama kerta pesty välissä 24pesulassa kauppareissun yhteydessä.

Hormonitoiminta on muuttunut. Näin gynekologi varoittelikin voivan tapahtua. Tähän saakka kuukautiskierto on ollut säännöllinen. Nyt kroppa päätti että 2 viikkoa riittää. Katsotaan onko seuraava kierto yhtä lyhyt vai tasoittuuko se takas vanhaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti