maanantai 15. helmikuuta 2021

Hiihtolomalla etätöissä

Olemme lapissa hiihtolomalla. Tai itse teen töitä tämän viikon täältä, mutta ensi viikon lomailen minäkin. 

Olo on odottava. Vähän on tullut "repsahdettua", herkuteltua suklaalla ja sipseillä, mutta päätin että enää niitä en osta tällä lomalla. Ja loman jälkeen alkaa se elämän viimeinen laihdutuskuuri. Sitä odotan toisaalta innolla, toisaalta pelolla. Pelottaa että jos en saakaan tarpeeksi painoa putoamaan. Mutta kaikkeni annan ja yritän. 

Vakuutusyhtiöstä ei ole kuulunut vielä mitään. Saa nähdä kauanko niillä menee päättää maksavatko leikkauksen vai eivät. Toivottavasti päätös on myönteinen, mutta olen myös varautunut siihen että joudun maksamaan leikkauksen itse. Mutta se on rahaa tulevaisuuden eteen, oman jaksamisen ja terveyden eteen.

Iltasanomissa oli tänään mielenkiintoinen artikkeli Lääkkeen käytöstä lihavuuden hoidossa. Artikkelissa oli haastateltu professori Kirsi Pietiläistä (joka on tuleva sisätautilääkärini) ja hän kertoi että minunkin 1mg/vko ottamani lääke auttaa laihduttamisessa jos annos on 2,4mg/vko. Tämä on mielenkiintoinen uutinen ja monelle varmasti tulee olemaan myös apu. ITselläni se ei nyt enää ehdi vaikuttaa, koska kyseessä on vasta tutkimus joka on vasta julkaistu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti